Beste Toppers 70×200 (2023)


Topper 70x200

Wij zijn op zoek gegaan naar de smalste toppers.

Een redelijk standaard maat is de topper 70×200.

Ook vonden we een topper van 70×190.

In dit artikel alle topmatrassen van 70×200 op een rijtje.

Welke kleine topper moet ik kiezen?

Hieronder vindt u een overzicht van alle matras toppers van Swiss Sense in de afmeting 70×200, inclusief informatie over de eigenschappen en de prijzen:

 • Ivar Topper – Vaste laagste prijs – vanaf 145,-

Ventilatie: Goed

Drukverdeling: Goed

Hardheid: Stevig

Ivar topper 70x200

 • AEROMAX Breeze I Topper – vanaf  430,-

Ventilatie: Zeer goed

Drukverdeling: Zeer goed

Hardheid: Medium

 • Gazella Breeze I Topper – vanaf  330,-

Ventilatie: Goed

Drukverdeling: Goed

Hardheid: Medium

 • Simplr Fresh Topper – vanaf  99,-

Ventilatie: Goed

Drukverdeling: Goed

Hardheid: Zacht

 • Custom Topper – vanaf 600,-

Ventilatie: Afhankelijk van de gekozen opties

Drukverdeling: Afhankelijk van de gekozen opties

Hardheid: Afhankelijk van de gekozen opties

 • AEROMAX Support I Topper – vanaf  695,-

Ventilatie: Goed

Drukverdeling: Goed

Hardheid: Zacht

 • Gazella Support I Topper – vanaf  410,-

Ventilatie: Goed

Drukverdeling: Goed

Hardheid: Zacht

 • AEROMAX Breeze II Topper – vanaf 565,-

Ventilatie: Zeer goed

Drukverdeling: Zeer goed

Hardheid: Zacht

 • Royal 450 Talalay Topper – vanaf  745,-

Ventilatie: Goed

Drukverdeling: Goed

Hardheid: Zacht

 • Custom Split-Topper – vanaf 600,-

Ventilatie: Afhankelijk van de gekozen opties

Drukverdeling: Afhankelijk van de gekozen opties

Hardheid: Afhankelijk van de gekozen opties

 

Al deze kleine toppers zijn ook aanwezig in de maten:

 • topper 70×210
 • topper 70×220

Traagschuim NASA topdekmatras/topper 70×190 dikte 7 cm

Topper 70x190

Ervaar ultiem slaapcomfort met het Traagschuim NASA topdekmatras van 7cm dik. De combinatie van de 5cm dikke traagschuim kern en de tijk zorgt voor een heerlijk zachte en dikke topper. Geniet van een goede nachtrust en ontwaak energiek met dit comfortabele topdekmatras 70×190 centimeter.

Topmatras 70×200: een kleine maar krachtige upgrade voor je slaapcomfort

Een topmatras, ook wel bekend als een topper of topdekmatras, is een extra laag die bovenop je matras geplaatst kan worden om je slaapcomfort te verbeteren.

Een topmatras van 70×200 centimeter is een perfecte optie voor wie op zoek is naar een kleine maar krachtige upgrade voor zijn of haar slaapomgeving. In dit artikel zullen we het belang van een topmatras van deze maat bespreken, de belangrijkste kenmerken ervan uitlichten en de voordelen en nadelen op een rijtje zetten.

Het belang van een topmatras van 70×200 centimeter

Een topmatras kan veel voordelen bieden, zelfs als je al een goede matras hebt. Een van de belangrijkste redenen om voor een topmatras van 70×200 te kiezen, is de afmeting. Dit formaat past perfect op een klein matras en kan het comfort ervan aanzienlijk verbeteren. Bovendien kan een topmatras de levensduur van je matras verlengen en helpen beschermen tegen slijtage en vuil.

Kenmerken van een topmatras van 70×200 centimeter

Een topmatras van 70×200 centimeter heeft veel kenmerken die het een goede keuze maken voor wie op zoek is naar extra comfort tijdens het slapen. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste kenmerken van een topmatras van deze maat:

 • Dikte: de meeste topmatrassen zijn tussen de 5 en 10 centimeter dik, afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Een topmatras van 70×200 kan meestal tussen de 5 en 8 centimeter dik zijn, afhankelijk van de fabrikant.
 • Materiaal: topmatrassen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals koudschuim, traagschuim, latex of veren. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen die van invloed kunnen zijn op het comfort en de ondersteuning die het biedt.
 • Hoes: de hoes van een topmatras kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals katoen, polyester of een mix van beide. Een goede hoes kan de duurzaamheid van het topmatras vergroten en kan ook bijdragen aan het ademend vermogen en de ventilatie.

Voordelen van een topmatras van 70×200 centimeter

Een topmatras van 70×200 centimeter kan veel voordelen bieden voor je slaapcomfort en algemene gezondheid. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste voordelen van een topmatras van deze maat:

 • Comfort: een topmatras kan extra comfort en ondersteuning bieden voor wie op een te hard of te zacht matras slaapt.
 • Bescherming: een topmatras kan je matras beschermen tegen slijtage, vuil en vlekken, waardoor de levensduur ervan verlengd wordt.
 • Hygiëne: een topmatras kan gemakkelijk verwijderd en gewassen worden, waardoor je een gezonde en hygiënische slaapomgeving kunt behouden. Bovendien kan een topmatras van 70×200 centimeter helpen om allergieën te verminderen, doordat het allergenen zoals huisstofmijt kan vermijden.

Nadelen van een topmatras van 70×200 centimeter

Hoewel een topmatras van 70×200 centimeter veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste nadelen van een topmatras van deze maat:

 • Prijs: topmatrassen kunnen duur zijn, vooral als je voor een hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid kiest.
 • Gewicht: sommige topmatrassen kunnen vrij zwaar zijn, wat het moeilijk kan maken om ze regelmatig te verwijderen en schoon te maken.
 • Dikte: als je al een vrij dik matras hebt, kan een topmatras van 70×200 centimeter het bed te hoog maken, wat ongemakkelijk kan zijn om in en uit te stappen.

Conclusie

Een topmatras van 70×200 centimeter kan een geweldige upgrade zijn voor je slaapcomfort en kan je matras beschermen tegen slijtage en vuil. Bij Droommatras bieden we een ruim assortiment aan topmatrassen van deze maat, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw slaapwensen en -behoeften. Houd er wel rekening mee dat topmatrassen soms duur kunnen zijn en dat ze vrij zwaar kunnen zijn om te verwijderen en schoon te maken. Maar de voordelen op het gebied van comfort en duurzaamheid wegen vaak op tegen de nadelen. Investeer in een topmatras van 70×200 centimeter en geniet van een heerlijke nachtrust!

Meest gestelde vragen topdekmatras 70×200

Wat is een topdekmatras van 70 x 200 cm?

Een topdekmatras van 70 x 200 cm is een extra laag die bovenop je matras geplaatst kan worden om je slaapcomfort te verbeteren. Het is een 1-persoons topmatras dat geschikt is voor eenpersoonsbedden.

Waarom zou ik een topdekmatras van 70 x 200 cm kopen?

Een topdekmatras van 70 x 200 cm kan extra comfort en ondersteuning bieden voor wie op een te hard of te zacht matras slaapt. Het geeft je bed een extra luxe uitstraling en beschermt je matras tegen vlekken en vocht, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Welke soorten topdekmatrassen van 70 x 200 cm zijn er verkrijgbaar?

Droommatras en Swiss Sense hebben een ruim assortiment aan topmatrassen van 70 x 200 cm, waaronder koudschuim toppers die goed ventilerend en luchtig zijn, gel toppers die lekker koel blijven en Nasa traagschuim toppers.

Zijn er ook kortingen op topdekmatrassen van 70 x 200 cm?

Ja, Droommatras en Swiss Sense bieden regelmatig mooie aanbiedingen en kortingen aan op topdekmatrassen van 70 x 200 cm.

Vorig Artikel