Top 5: Beste Toppers 180×200 (2023)


Topper 180x200

Ben je op zoek naar een matrastopper van 180×200 centimeter? Wij hebben de top 5 voor je samengesteld!

In deze top 5 de Beste Toppers 180×200. Een topper verbetert niet alleen het slaapcomfort, maar verlengt ook de levensduur van je matras.

Welke 5 Toppers 180×200 zijn het beste in 2023?

Deze top 5 producten zijn zorgvuldig gekozen en vaak verkocht. We hebben de kans gehad om ze te testen en zullen onze ervaringen met je delen.

Tijdens het testen letten we op het gebruik van materialen, de dikte van de topper, het comfort en de ondersteuning die het biedt. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding ook erg belangrijk.

Wat is een matrastopper 180×200?

Een matrastopper, ook wel topmatras 180×200, topdekmatras 180×200 of topper matras genoemd, is een dunne matras die bovenop een bestaande matras wordt geplaatst. Het doel is om extra comfort toe te voegen en de levensduur van de matras te verlengen. Deze ‘extra’ matras is 180 centimeter breed en 200 centimeter lang.

Wat zijn de voordelen van een tweepersoons matrastopper?

Een tweepersoons matrastopper heeft verschillende voordelen. Het biedt extra comfort en ondersteuning voor beide partners, zodat ze beter kunnen slapen. Bovendien kan het de levensduur van het matras verlengen en het onderhoud ervan verminderen.

Vanaf welke prijs kan ik een goede 7 cm matrastopper vinden in de maat 180×200?

Een goede 7 cm topper matras in de maat 180×200 is al verkrijgbaar vanaf ongeveer 250 euro.

#1 Topper 180×200: EHL Hybrid Topper (Enjoy Healthy Life)

Dit product blinkt uit door de natuurlijke latex, anti-bacteriële eigenschappen en de 7 centimeter dikte. Het heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding met een traagschuim laag, goede zone ondersteuning, en een zachte, comfortabele hoes.

Voordelen

 1. Natuurlijk latex materiaal: Natuurlijk latex is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat afkomstig is van de rubberboom. Het is veerkrachtig en biedt een goede ondersteuning, terwijl het zich tegelijkertijd aanpast aan de vorm van je lichaam. Dit zorgt voor een uitstekend slaapcomfort en helpt drukpunten te verminderen.
 2. Anti-bacteriële eigenschappen: Een topper met anti-bacteriële eigenschappen helpt de groei van bacteriën en schimmels te voorkomen. Dit zorgt voor een hygiënische slaapomgeving en kan helpen om allergieën en ademhalingsproblemen te verminderen.
 3. 7 centimeter dik: Een dikte van 7 centimeter zorgt voor een aanzienlijke laag extra comfort en ondersteuning bovenop je matras. Dit kan helpen om de levensduur van je matras te verlengen en de kwaliteit van je slaap te verbeteren.
 4. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: Een topper met een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt hoogwaardige materialen en eigenschappen voor een redelijke prijs. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die hun slaapcomfort willen verbeteren zonder hun budget te overschrijden.
 5. Traagschuim laag voor extra comfort: Een topper met een traagschuim laag past zich aan de vorm van je lichaam aan en helpt drukpunten te verminderen. Dit zorgt voor extra comfort en een betere nachtrust. Traagschuim is ook bekend om zijn vermogen om beweging te isoleren, wat betekent dat je minder last hebt van de bewegingen van je partner tijdens de slaap.

Nadeel

Deze populaire topper heeft soms een langere levertijd.

Onze ervaringen met de EHL Hybrid

Onze ervaringen met deze hoogwaardige topper waren uiterst bevredigend.

Het bood ons een comfortabele en ondersteunende slaapervaring, waarbij het de perfecte balans wist te vinden tussen een zachte en stevige ondergrond.

Dankzij de natuurlijke latex en antibacteriële eigenschappen creëerde het een hygiënische slaapomgeving. Bovendien was de prijs-kwaliteitsverhouding ongeëvenaard, wat deze topper een uitmuntende optie maakt.

Waarom raden wij deze top topper aan?

 1. Duurzaamheid: De hoogwaardige materialen en constructie van deze topper garanderen een lange levensduur, waardoor het een economisch verstandige keuze is.
 2. Ademend vermogen: De natuurlijke latex zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor overtollige warmte wordt afgevoerd en u ‘s nachts koel blijft.
 3. Hypoallergeen: Door de antibacteriële eigenschappen en het gebruik van natuurlijke materialen is de kans op allergische reacties aanzienlijk verminderd, wat ideaal is voor mensen met gevoelige luchtwegen of huid.
 4. Milieuvriendelijk: De productie van natuurlijke latex heeft een lagere impact op het milieu dan synthetische alternatieven, wat bijdraagt aan een verantwoorde keuze voor onze planeet.
 5. Onderhoudsgemak: Deze topper is eenvoudig te onderhouden en schoon te houden, wat zorgt voor een langdurig frisse en hygiënische slaapervaring.

#2 Topper 180×200: Emma Diamond Degree Topper

De Emma Diamond Degree topper heeft 3 lagen en een perfect ademende hoes. De hoogwaardige kwaliteit van de hoes bevordert het ademend vermogen en zorgt voor een optimale temperatuurregeling. De innovatieve grafietlaag absorbeert warmte en vocht, terwijl de comfortabele schuimlaag zorgt voor optimale drukverlichting in elke slaaphouding.

Voordelen

 1. Drielaagse structuur voor ultiem comfort en ondersteuning
 2. Ventilerende hoes voor een stabiele temperatuur tijdens het slapen
 3. Warmte- en vochtabsorberende grafietlaag
 4. Aangename schuimlaag voor effectieve drukontlasting
 5. Geschikt voor elke slaappositie

Nadeel

 • Hoge prijs

Onze ervaringen met de Emma Diamond Degree Topper

We waren onder de indruk van de kwaliteit en het comfort van de Emma Diamond Degree topper. De drie lagen en ademende hoes zorgden voor een geweldige slaapervaring.

Het enige nadeel is de hoge prijs, maar voor diegenen die bereid zijn te investeren, is dit een uitstekende keuze voor een luxueuze slaapervaring.

#3 Topper 180×200: Morningstar Sleeps Aero Topper

De Morningstar Sleeps Aero topper is een luxe topper van Nederlandse bodem. Het is zacht, anti-allergeen en milieuvriendelijk. De topper is gemaakt van Naturalis foam, dat drukverlichtend werkt en zich goed naar je lichaam vormt.

Voordelen

 • Vervaardigd uit milieubewust
 • Naturalis schuim
 • Aangenaam zacht en comfortabel
 • Hypoallergeen
 • Eigenschappen voor drukontlasting
 • Snelle en kosteloze levering, inclusief gratis retourneren

Nadelen

 • Relatief dun in vergelijking met andere toppers

Onze ervaringen met de Morningstar Sleeps Aero Topper

We vonden de Morningstar Sleeps Aero topper comfortabel en zacht. Het Naturalis foam bood goede drukverlichting en ondersteuning. Het enige nadeel is de relatieve dunheid, maar voor sommige slapers kan dit juist een voordeel zijn.

#4 Topper 180×200: Hypnia Bamboe Topper

De Hypnia Bamboe topper is gemaakt van traagschuim en is 8 centimeter dik. Het is hypoallergeen en OEKO-Tex Standaard 100 gecertificeerd.

Voordelen

 1. Geheugenschuim zorgt voor verhoogd comfort
 2. Een dikte van 8 centimeter
 3. Hypoallergene eigenschappen
 4. Certificering volgens OEKO-Tex Standaard 100
 5. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Nadelen

Kan warm aanvoelen voor sommige slapers

Onze ervaringen met de Hypnia Bamboe Topper

De Hypnia Bamboe topper bood een comfortabele en ondersteunende slaapervaring. Het traagschuim en de 8 centimeter dikte zorgden voor goede drukverlichting. Het enige nadeel is dat het voor sommige slapers warm kan aanvoelen.

#5 Topper 180×200: Tatami Matrastopper

De Tatami matrastopper is erg zacht en heeft 3 lagen. Het is oprolbaar en de goedkoopste in zijn soort.

Voordelen

 1. Bijzonder zacht en aangenaam
 2. Drie lagen voor verbeterde ondersteuning
 3. Oprolbaar ontwerp voor gemakkelijke opberging
 4. Meest betaalbare optie in deze categorie

Nadelen

Niet geschikt voor wie een stevige topper zoekt

Onze ervaringen met de Tatami Matrastopper

We vonden de Tatami matrastopper comfortabel en zacht. De 3 lagen boden voldoende ondersteuning, en het feit dat het oprolbaar is, maakt het gemakkelijk op te bergen. Het is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke topper.

Conclusie

Top 5 Topper 180×200 Na het testen van deze toppers, kunnen we concluderen dat er voor iedereen een geschikte optie is, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en budget.

Houd rekening met de dikte, materialen, comfort en ondersteuning die elk van deze toppers biedt bij het maken van je keuze. Vergeet ook niet om de prijs-kwaliteitsverhouding in overweging te nemen.

We hopen dat deze top 5 je helpt bij het vinden van de perfecte topper 180×200 voor jouw slaapcomfort.

Meest gestelde vragen

Wij hebben 8 vragen en antwoorden verzameld over de 180×200 topper.

1. Wat is de beste topper 180×200?

Dit is de Hybrid topper. Een zeer goede en dikke topper van 7 cm. Deze topper heeft verschillende lagen in de topper, met onder andere een heerlijke en goede latex laag.

2. Wat zijn de voordelen van een matrastopper 180×200?

Een matrastopper 180×200 kan verschillende voordelen bieden, afhankelijk van het materiaal waarvan het is gemaakt. Het kan de levensduur van het matras verlengen, drukpunten verminderen, de temperatuur reguleren en extra comfort bieden.

3. Is een topdekmatras 180×200 geschikt voor elk type matras?

Ja, in principe is een matrastopper 180×200 geschikt voor elk type matras. Het kan worden gebruikt op een boxspring, een pocketvering matras, een traagschuim matras, etc.

4. Kan ik een matrastopper 180×200 wassen?

De meeste matrastoppers 180×200 kunnen niet in de wasmachine worden gewassen. Het is beter om de instructies van de fabrikant te volgen voor het schoonmaken en onderhouden van de topper.

5. Hoe lang gaat een matrastopper 180×200 mee?

De levensduur van een matrastopper 180×200 hangt af van het materiaal waarvan het is gemaakt en hoe vaak het wordt gebruikt. Over het algemeen gaat een matrastopper enkele jaren mee.

6. Wat is het verschil tussen een matrastopper en een topdekmatras 180×200?

Een matrastopper en een topdekmatras 180×200 zijn in principe hetzelfde. Het enige verschil is dat een topdekmatras over het algemeen iets dikker is dan een matrastopper.

7. Is een topmatras 180×200 geschikt voor mensen met rugklachten?

Een matrastopper 180×200 kan helpen bij het verminderen van rugklachten, afhankelijk van het materiaal waarvan het is gemaakt. Bij rugklachten wordt meestal aangeraden om te kiezen voor een traagschuim matrastopper.

8. Kan ik een matrastopper 180×200 retourneren?

Ja, als de matrastopper niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u deze in de meeste gevallen.

Vorig Artikel