Review: Tempur Topper Pro


Tempur Topper PRO

De beste en duurste topper!

Tempur Topper Pro: een erg goede topper, maar ook erg duur.

Onze testversie van 180×200 kostte 1784,15 euro.

Lees nu waarom de PRO van Tempur zo goed (en duur) is.

Tempur Topper Pro: Verbeter je slaapervaring met deze topmatras

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor onze algehele gezondheid en welzijn. Als je merkt dat je matras niet meer het comfort en de ondersteuning biedt die je nodig hebt voor een goede nachtrust, dan is de Tempur Topper Pro wellicht de oplossing. Deze topmatras is gemaakt van het unieke Tempur Adapt™ materiaal en biedt het perfecte evenwicht tussen comfort en ondersteuning.

Onze top 5

ToppersVoor wie? Waarom?Prijs 90x200Prijs 180x200KortingscodeOnze Review
1. Hypnia BamboeIedereen!
Traagschuim
170,00305,00MATRAS6REVIEW
2. Hypnia PremiumVerkoeling235,00379,00MATRAS6REVIEW
3. Morningstar AeroZachtheid223,00344,00MATRASKOPEN10REVIEW
4. Emma DiamondDikte229,50399,50REVIEW
5. Hypnia EssentialGoedkoopste109,00
175,00MATRAS6REVIEW

De 10 beste toppers van 2023 getest!

Het unieke Tempur® gevoel

De Tempur Topper Pro tilt het unieke Tempur® gevoel naar een geheel nieuw niveau. Het Tempur Adapt™ materiaal past zich exact aan de contouren van jouw lichaam aan en biedt blijvende, complete ondersteuning. Dit materiaal is ontworpen om de druk op je lichaam te verlagen en bewegingen te absorberen, zodat je de hele nacht door kunt slapen zonder wakker te worden van draaien en woelen.

Kies je maat en gevoel

De Tempur Topper Pro is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 80x200x8 cm, 90x200x8 cm, 90x210x8 cm, 140x200x8 cm, 160x200x8 cm, 180x200x8 cm en 180x210x8 cm. Je kunt ook kiezen uit drie verschillende gevoelens: soft, medium en firm. Zo kun je de topmatras kiezen die het beste bij jouw slaapstijl past.

Wasbare hoes voor een fris gevoel

Met de Tempur Topper Pro kun je elke nacht genieten van een fris gevoel. De matrastopper is voorzien van een zachte hoes die in de machine kan worden gewassen. Zo kun je de topmatras gemakkelijk schoon en hygiënisch houden.

Gemakkelijk onderhoud en schoonmaak

Het onderhoud van de Tempur Topper Pro is eenvoudig en vereist weinig inspanning. De wasbare hoes zorgt ervoor dat de topmatras gemakkelijk fris en hygiënisch te houden is. Alle hoezen zijn afneembaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen op temperaturen tot 60°C.

Het unieke Tempur® materiaal

Het Tempur® materiaal is ontwikkeld voor de ruimtevaart en gepatenteerd door NASA. Het is het enige matras- en kussenmerk dat erkend is door NASA en gecertificeerd is door de Space Foundation. Het Tempur® materiaal is ontstaan uit NASA-technologie en biedt ongeëvenaarde drukverlaging en bewegingsabsorptie. Dit materiaal is de basis van elk kussen en matras dat Tempur® creëert en biedt de ultieme ondersteuning en comfort.

Conclusie

De Tempur Topper Pro is een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ondersteuning tijdens het slapen. Het Tempur Adapt™ materiaal past zich exact aan de contouren van je lichaam aan en biedt blijvende, complete ondersteuning. Met de wasbare hoes blijft de topmatras gemakkelijk fris en hygiënisch te houden.

Als je op zoek bent naar een oplossing om je bestaande matras of ander slaapoppervlak weer als nieuw te maken, overweeg dan de Tempur Topper Pro. Met zijn unieke Tempur® gevoel en drukverlagende eigenschappen, zul je genieten van een comfortabele en rustgevende nachtrust.

Veelgestelde vragen

  1. Wat is het Tempur Adapt™ materiaal? Het Tempur Adapt™ materiaal is ontwikkeld door Tempur® en past zich exact aan de contouren van je lichaam aan, biedt drukverlaging en absorbeert bewegingen.
  2. Hoe kan ik de Tempur Topper Pro schoonmaken? De Tempur Topper Pro is voorzien van een wasbare hoes die gemakkelijk in de machine kan worden gewassen op temperaturen tot 60°C.
  3. Kan ik de hardheid van de Tempur Topper Pro aanpassen? Ja, de Tempur Topper Pro is verkrijgbaar in drie verschillende gevoelens: soft, medium en firm.
  4. Wat is het verschil tussen de Tempur Topper Pro en een gewone matras? De Tempur Topper Pro is ontworpen om over een bestaande matras te worden geplaatst om extra comfort en ondersteuning te bieden. Het Tempur Adapt™ materiaal past zich exact aan de contouren van je lichaam aan en biedt blijvende, complete ondersteuning.
  5. Biedt de Tempur Topper Pro dezelfde voordelen als een Tempur matras? Ja, de Tempur Topper Pro is gemaakt van hetzelfde unieke Tempur® materiaal en biedt dezelfde drukverlagende eigenschappen en ondersteuning als een Tempur matras.

Vorig Artikel