Wie zijn wij?

Toppers van Toppers-Matras.nl

Els, slaapexpert

Els, slaapexpert en oprichter Toppers Matras

Slaap vormt de basis van onze gezondheid en prestaties. Ik droom ervan een meetbare bijdrage te leveren aan een meer harmonieuze samenleving, met energieke mensen die zich goed in hun vel voelen. Ik beschouw slaap als de beste manier om dat te bereiken.

Beter slapen voor iedereen

Gedurende bijna twee decennia heb ik mijn expertise op het gebied van slaap opgebouwd. Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam, de Harvard Medical School en UC Berkeley ben ik strategieconsultant geworden en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Sindsdien heb ik tientallen bedrijven over de hele wereld geholpen door hun werknemers in staat te stellen hun potentieel te benutten door beter te slapen.

Op zoek naar de beste matras topper

Samen met mijn vrienden heb ik de afgelopen jaren gezocht naar de beste slaapoplossingen. We hebben talloze toppers en technieken uitgeprobeerd om de kwaliteit van onze slaap te verbeteren. Uit deze persoonlijke zoektocht is uiteindelijk deze website ontstaan. We delen graag onze bevindingen en inzichten met iedereen die op zoek is naar een betere nachtrust en een gezonder leven.

Ik hoop dat dit aan jouw verwachtingen voldoet! Mocht je nog verdere aanpassingen of aanvullingen nodig hebben, laat het me gerust weten: info@toppers-matras.nl

Remco, matrastester

Remco, matrasexpert

Remco, met meer dan 10 jaar ervaring in de matrassenwereld, heeft voornamelijk zijn tijd besteed aan het grondig testen van matrassen, toppers en bedden.

Door het uitvoerig testen van talloze slaapproducten – variërend van matrassen en kussens tot complete boxsprings – heeft hij zich gespecialiseerd in het verstrekken van advies over het meest geschikte product voor iedereen.

Remco’s expertise gaat verder dan alleen praktijkervaring. Hij werkt nauw samen met partners en experts, en hij heeft de nodige kennis verworven om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van slaaptechnologie. Zijn toewijding aan het begrijpen van slaappatronen en slaapbehoeften heeft geleid tot indrukwekkende prestaties.

Zijn indrukwekkende kennis is aangevuld met certificeringen die zijn bekwaamheid onderstrepen. Hij heeft het RSPH Learn-certificaat behaald voor ‘Understanding Sleep‘, een erkenning die zijn voortdurende educatieve inspanningen op het gebied van slaap benadrukt. Ook heeft Remco de cursus ‘Sleep: Neurobiology, Medicine, and Society’ gevolgd aan de University of Michigan, waardoor hij diepgaand inzicht heeft in de neurobiologie, geneeskunde en de maatschappelijke aspecten van slaap.

Met Remco’s diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en voortdurende educatie is hij uitgegroeid tot een waardevolle bron voor iedereen die op zoek is naar de beste slaapoplossingen en advies op maat. Zijn betrokkenheid bij het bijhouden van de laatste trends en ontwikkelingen in de slaapwereld onderstreept zijn toewijding aan het leveren van accurate en actuele informatie aan zijn klanten en partners.

 

Hendrik, SEO Copywriter

Hendrik, SEO Copywriter

Hendrik is een ervaren SEO Copywriter met een bijzondere fascinatie voor matrassen. Zijn achtergrond in zowel schrijven als theoretisch begrip heeft hem een unieke positie gegeven binnen de matrassenwereld. Zijn diepgaande kennis en praktische ervaring maken hem een autoriteit als het gaat om het creëren van informatieve en boeiende content over slaapproducten.

Wat Hendrik onderscheidt, is zijn vermogen om zowel technische details als menselijke aspecten samen te brengen. Zijn schrijfstijl is niet alleen geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar ook buitengewoon meeslepend voor lezers. Hij begrijpt dat het niet alleen draait om het presenteren van informatie, maar ook om het vertellen van verhalen die mensen raken en informeren.

De passie van Hendrik gaat verder dan alleen woorden op een pagina. Hij heeft een oprechte interesse in matrassen en toppers, en gaat graag zelf aan de slag om ze te testen. Zijn praktische ervaring voegt een uniek element toe aan zijn schrijven. Door daadwerkelijk te ervaren hoe verschillende matrassen aanvoelen en presteren, kan hij levendige en nauwkeurige beschrijvingen geven die lezers helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Hendrik’s kennis is gebaseerd op een solide theoretische basis. Zijn achtergrond in SEO en copywriting wordt aangevuld met een diepgaand begrip van de materie. Hij begrijpt de technische specificaties van matrassen en toppers, van materialen en constructie tot slaaptechnologieën. Deze combinatie van praktische ervaring en theoretische kennis stelt hem in staat om content te creëren die zowel inzichtelijk als overtuigend is.

Met een scherp oog voor detail en een onstilbare nieuwsgierigheid blijft Hendrik zijn kennis uitbreiden en zijn expertise verdiepen. Hij weet dat de wereld van slaapproducten voortdurend evolueert en hij is vastberaden om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Als een ware vakman blijft Hendrik streven naar content van hoge kwaliteit die niet alleen informeert, maar ook inspireert en helpt bij het maken van de juiste keuzes voor een goede nachtrust.

Onze slaapgasten

Zonder onze vriendengroep hadden wij nooit al onze toppers kunnen testen.

Annemie Verbeke

Als modeontwerpster heb ik de hele wereld gezien. Natuurlijk evenveel hotels als steden.

Slapen op hotelbedden, hotel matrassen en hotel toppers heb ik duizenden keren gedaan.

Graag heb ik Els geholpen bij haar project op zoek naar de beste topper.

Wilma

Wilma de Visser

Graag heb ik Els geholpen bij het maken van deze site. Natuurlijk mocht ik ook een topper ontvangen.

Marjan Snel

Marjan Snel

Vanuit mijn professionele holistische werkvisie, kijk ik naar de eenheid van geest, ziel en persoonlijkheid.

Ook lekker slapen hoort daarbij, en daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken.

Ons lichaam verdient de welverdiende rust, om weer energiek te worden. Graag heb ik Els geholpen met haar zoektocht naar een lekker slapende topper.