Review: Hypnia Bamboe Topdekmatras


Hypnia Bamboe Topper

Deze Hypnia Bamboe Topdekmatras is onze nummer 1 van de traagschuim toppers.

Onze Hypnia Bamboe Topdekmatras review zal bestaan uit onze theoretische, maar vooral praktische ervaringen.

Op zoek naar een goede betaalbare topper?

Kies de Hypnia Bamboe topper.

Bamboe Topper van Hypnia

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

Waarom kiezen voor deze topper?

Als het gaat om het verbeteren van je slaapervaring, kan de juiste matrastopper een wereld van verschil maken.

Een van de opvallende opties op de markt is de Hypnia Bamboo Topper, een dikke en stevige topper ontworpen om je bestaande matras te transformeren.

In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de eigenschappen, voordelen en feedback van gebruikers van deze topper, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor een goede nachtrust.

Traagschuim topper

De Hypnia Bamboe topdekmatras is een traagschuim topper van 8 centimeter dik.

Daarnaast is de heerlijke hoed gemaakt van bamboevezel (vandaar de naam).

Koelere topper

Ben je op zoek naar een matrastopper die wat meer koelte geeft: kies de Premium Topper van Hypnia.

De Hypnia Premium matrastopper is samengesteld uit traagschuim, ondersteunend schuim en verfrissend natuurlijk gel-schuim.

Deze combinatie biedt geoptimaliseerde ondersteuning en zorgt voor een verfrissende, minder zweterige slaapervaring.

Onze top 5

ToppersVoor wie? Waarom?Prijs 90x200Prijs 180x200KortingscodeOnze Review
1. Hypnia BamboeIedereen!
Traagschuim
170,00305,00MATRAS6REVIEW
2. Hypnia PremiumVerkoeling235,00379,00MATRAS6REVIEW
3. Morningstar AeroZachtheid223,00344,00MATRASKOPEN10REVIEW
4. Emma DiamondDikte229,50399,50REVIEW
5. Hypnia EssentialGoedkoopste109,00
175,00MATRAS6REVIEW

De 10 beste toppers van 2023 getest!

Een overzicht

De Hypnia Bamboo Topper is een opmerkelijke keuze die belooft om extra comfort en ondersteuning aan je matras toe te voegen. Met zijn unieke dikte van 8 cm is deze topper ontworpen om een te zacht matras steviger te maken en meer comfort te bieden aan een te hard matras.

hypnia bamboe topdekmatras

Deze topper werd zelfs verkozen tot product van het jaar 2019, vanwege zijn innovatie en opvallende dikte. Bovendien is de topper zeer luchtdoorlatend en Oeko-tex® gecertificeerd, wat betekent dat hij vrij is van schadelijke stoffen.

Voordelen van de Hypnia Bamboo Topper

 • Gepersonaliseerd Comfort: De Hypnia Bamboo Topper komt in twee hardheden, zacht en stevig, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een cocooning-gevoel of naar betere ondersteuning voor je rug, deze topper biedt beide opties.
 • Ventilatie en Hypoallergeen: De hoes van de topper is gemaakt van bamboevezel, wat van nature luchtdoorlatend is en hypoallergeen. Dit zorgt voor een goede luchtstroom en vermindert de kans op allergische reacties.
 • Comfort en Drukverlichting: De traagschuimlaag zorgt voor comfort en past zich aan de vorm van je lichaam aan. Dit vermindert drukpunten, wat vooral gunstig is voor mensen met gewrichtspijn.
 • Eenvoudig Onderhoud: De hoes van de topper is verwijderbaar en machinewasbaar, waardoor het onderhouden van een fris bed eenvoudig is.

Nummer 1 Hypnia Topper

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

Wat Zeggen Gebruikers?

Onze vrienden en testers hebben enthousiast gereageerd op de Hypnia Bamboo Topdekmatras:

Els: Heerlijke Hypnia Bamboe Topper

We hebben de Bamboe topper nu 14 dagen in gebruik en zijn zeer tevreden. In het begin dachten we: wat is hij zacht. We hadden namelijk gekozen voor de zachte variant. Maar nu moeten we toegeven dat het een heerlijke topper is die zich volledig aanpast aan de vormen van ons lichaam. Hij bevalt zelfs zo goed dat we er gisteren nog één hebben besteld. Als ik Hypnia was, zou ik overwegen om een beschrijving toe te voegen over het uitpakken en het laten liggen gedurende enkele uren zodat de topper zich volledig kan vormen naar de juiste dikte.

Remco: Hypnia Bamboe Topper – Perfecte Stevigheid

De bamboe topper van Hypnia is echt heerlijk! Het is niet te zacht en niet te hard, precies goed. Wat me opviel, is dat veel bedrijven adverteren met hun toppers van 100% traagschuim, maar vaak blijkt dat er toch andere materialen tussen zitten. Bij de bamboe topper van Hypnia is dit niet het geval. Hij is echt gemaakt van 8 cm traagschuim en dat bevalt tot dusver uitstekend!

Annemie: Eerste Ervaring met Traagschuim – Geweldige Slaapervaring

Dit is mijn eerste ervaring met traagschuim en ik wil nu al niets anders meer! Ik heb nu 7 nachten op deze topper geslapen en ik kan hem iedereen aanraden. Op basis van de omschrijving (en mijn gebrek aan kennis) had ik verwacht dat het matras zachter zou zijn. Desalniettemin ligt het heerlijk! Geen last meer van gewrichtspijn en ik slaap heerlijk. Een echte aanrader!

Wilma: Verlichting voor Fibromyalgie – Geen Rugpijn Meer

Ik ben zeer tevreden over deze topper. Vanwege fibromyalgie had ik altijd extra veel pijn als ik wakker werd. Maar met deze traagschuim topper heb ik voor het eerst in jaren geen rugpijn meer in de ochtend en ook geen krampen in mijn kuiten. Ik ben dus erg tevreden, en ik had deze topper eigenlijk veel eerder moeten aanschaffen. Let wel op dat de topper ongeveer 24 uur nodig heeft om zijn vorm terug te krijgen, omdat hij opgerold wordt verstuurd. Dus pas na die tijd in gebruik nemen.

Marjan: Verbetering van Slaapervaring – Aanvulling op Matras

Het is een fijne aanvulling op mijn huidige matras. Vooral nu het buiten wat frisser is, voelt het behaaglijk aan. De topper biedt goede ondersteuning voor mijn hele lichaam. Dankzij Hypnia slaap ik nog lekkerder.

Opgerolde Hypnia Toppers

Je hebt twee keuzes

Een groot voordeel van deze Hypnia Topper is dan je kan kiezen uit 2 hardheden.

Wij hebben de zachte getest. Dit omdat we weten dat traagschuim ook een soort van stevig gevoel geeft. Helmaal als dit 8 centimeter dik is.

De zachte topper zorgt dan juist voor het comfortabele gevoel met een stevige onderlaag.

Ben je wat zwaarder of wil je echt stevig liggen, bijvoorbeeld omdat je last heb van je rug, kies voor de stevige variant.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

Goedkoopste topper + extra korting

Hypnia Essential: 5 centimeter dik, met 2 unieke lagen.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

Kiezen Voor Een Zachte Topper: Optimaal Comfort en Omhullend Gevoel

Wil je genieten van een zachter en meer soepel bed? Dan is de zachte topper de juiste keuze voor jou. Deze topper omhult je lichaam, biedt een heerlijk zacht ligoppervlak en laat je als het ware wegzakken in comfort. Als je huidige matras wat aan de harde kant is en je verlangt naar meer comfort, is de zachte topper de ideale oplossing. Bovendien is deze keuze bijzonder geschikt als je kampt met drukpunten die voor ongemak kunnen zorgen.

Kiezen Voor Een Stevige Topper: Verbeterde Ondersteuning en Uitgelijnde Wervelkolom

Voor wie op zoek is naar extra ondersteuning, is de stevige topper een uitstekende optie. Met deze topper op je bed wordt het oppervlak steviger, krijgt je lichaam een verhoogde ondersteuning en wordt je wervelkolom nauwkeurig uitgelijnd. Deze keuze is bijzonder geschikt als je rugproblemen ervaart of als je de voorkeur geeft aan een wat strakker slaapoppervlak. Tevens kan de stevige topper nieuw leven inblazen in een oud matras dat niet meer de nodige ondersteuning biedt.

De nummer 1 topper van Hypnia in de praktijk

Uit de recensies van de testers blijkt een duidelijke waardering voor de Hypnia Bamboo Topper, de zachte versie.

Onze testers zijn over het algemeen zeer tevreden over het comfort, de ondersteuning en de aanpassingsmogelijkheden van de topper.

Het feit dat sommige testers na gebruik van de topper zelfs een nieuwe aanschaf hebben overwogen, geeft aan dat deze topper echt een verschil kan maken in slaapcomfort.

Bovendien wordt de aandacht gevestigd op de benodigde tijd om de topper zijn volledige vorm te laten aannemen na het uitpakken, evenals het belang van de keuze tussen zachte en stevige varianten op basis van persoonlijke voorkeur.

Over het algemeen blijkt uit onze Hypnia Bamboo Topdekmatras Review dat aan de verwachtingen wordt voldaan.

Deze Hypnia Topper is een echte topper!

Conclusie

De Hypnia Bamboo Topper is een veelbelovende toevoeging aan je slaapomgeving. Met zijn gepersonaliseerde hardheidsopties, hoog ventilerend vermogen en focus op comfort en ondersteuning, heeft deze topper het potentieel om je slaapervaring te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een zachte omhelzing of meer steun voor je rug, de Hypnia Bamboo Topper biedt beide opties, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Kortom, als je op zoek bent naar een matrastopper die comfort, ondersteuning en aanpasbaarheid biedt, is de Hypnia Bamboo Topdekmatras zeker een serieuze overweging waard. Met zijn uitstekende eigenschappen en positieve feedback van gebruikers, kan deze topper de sleutel zijn tot een betere nachtrust.

Samenvatting Hypnia Bamboe topper

 • Materiaal: Traagschuim met bamboe-tijk
 • Dikte: 8 cm (1 laag+hoes)
 • Prijs (180×200): 305 euro

10 veelgestelde vragen (FAQs) Hypnia Bamboe Topdekmatras

1. Wat is de dikte van de Hypnia Bamboo Topdekmatras en hoe kan dit bijdragen aan mijn slaapcomfort?

 • De Hypnia Bamboo Topdekmatras heeft een unieke dikte van 8 cm. Deze dikte kan bijdragen aan een betere slaapervaring, ongeacht je lichaamsbouw en slaappositie.

Opbouw Hypnia Bamboe topdekmatras

2. Is de Hypnia Bamboo Topper geschikt voor zowel zachte als harde matrassen?

 • Ja, de topper kan zowel een te zacht matras steviger maken als meer comfort bieden aan een te hard matras. Dit maakt het een veelzijdige optie voor verschillende slaapbehoeften.

3. Wat betekent het Oeko-tex® certificaat van de Hypnia Bamboo Topper?

 • Het Oeko-tex® certificaat garandeert dat de topper vrij is van schadelijke stoffen. Dit is belangrijk voor je gezondheid en het milieu.

4. Wat is het verschil tussen de zachte en stevige variant van de Hypnia Bamboo Topdekmatras?

 • De zachte topdekmatras biedt een cocooning-gevoel en vermindert drukpunten, terwijl de stevige topper meer ondersteuning biedt en de wervelkolom goed uitgelijnd houdt.

5. Hoe lang duurt het voordat de Hypnia Bamboo Topper zijn volledige vorm heeft na het uitpakken?

 • De topper heeft ongeveer 12 uur nodig om zijn volledige vorm aan te nemen nadat hij is uitgepakt.

6. Kan ik de hoes van de Hypnia Bamboo Topdekmatras verwijderen en wassen?

 • Ja, de hoes van de topper is verwijderbaar en machinewasbaar, waardoor het onderhouden van een fris bed eenvoudig is.

7. Zorgt de bamboevezel hoes van de Hypnia Bamboo Topper voor goede ventilatie?

 • Ja, de bamboevezel hoes is van nature luchtdoorlatend, wat zorgt voor een goede luchtstroom en een comfortabelere slaapomgeving.

8. Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van traagschuim in de Hypnia Bamboo Topper?

 • Traagschuim biedt comfort door zich aan te passen aan de vorm van je lichaam. Dit vermindert drukpunten en helpt je wervelkolom uitgelijnd te houden, ongeacht je slaaphouding.

9. Kan ik de Hypnia Bamboo Topper uitproberen voordat ik me definitief commit aan de aankoop?

 • Ja, je hebt 30 nachten proefslapen om te bepalen of de topper bij je past. Als je niet tevreden bent, halen we het matras gratis op en krijg je je geld terug.

10. Welke garantie wordt er geboden op de Hypnia Bamboo Topper?

 • De topper wordt geleverd met een garantie van 15 jaar, wat getuigt van het vertrouwen van het merk in de duurzaamheid en kwaliteit van hun product.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

Bron: Hypnia

Afmetingen Hypnia Bamboe Topper

Afmetingen Hypnia Bamboe Topper

Ervaar ultiem slaapcomfort met de Hypnia Bamboe Topper.

Deze innovatieve matrastopper, verkozen tot product van het jaar 2019, biedt ongeëvenaarde zachtheid en ondersteuning.

In dit artikel delen we onze ervaringen en bespreken we de belangrijkste kenmerken van dit revolutionaire product.

Unieke dikte en extra zacht ligcomfort

De Hypnia Bamboe Topper onderscheidt zich met een unieke dikte van 8 cm, wat zorgt voor een ongekend zacht en comfortabel ligoppervlak. Deze extra dikte maakt het geschikt voor mensen met verschillende lichaamsbouw en slaapposities. De topper heeft een hardheidsgraad van 2/10, wat betekent dat hij super zacht en soepel is.

Geavanceerde samenstelling

De hoes van de Hypnia Bamboe Topper is gemaakt van bamboevezel, een natuurlijk hypoallergeen en goed ventilerend materiaal. De topper zelf bestaat uit 8 cm traagschuim, waardoor je lichaam perfect ondersteund wordt en je wervelkolom in elke slaaphouding goed uitgelijnd blijft.

Luchtdoorlatend en Oeko-tex® gecertificeerd

De Hypnia Bamboe Topper is zeer luchtdoorlatend, wat zorgt voor een aangename slaapomgeving zonder overtollige warmte. Daarnaast is de topper Oeko-tex® gecertificeerd, wat betekent dat hij vrij is van schadelijke stoffen en veilig is voor je gezondheid, huid en het milieu. De gebruikte houtsoorten in de productie zijn voorzien van een FSC®️-certificering, wat aantoont dat ze afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Praktische verpakking en eenvoudige verzorging

De Hypnia Bamboe Topper wordt samengeperst en opgerold geleverd in een handige verpakking, waardoor het eenvoudig te vervoeren en in ontvangst te nemen is. De hoes is gemakkelijk te verwijderen en machinewasbaar, wat zorgt voor een hygiënisch en fris slaapoppervlak.

Onze ervaringen met de Hypnia Bamboe Topper

Wij hebben de Hypnia Bamboe Topper zelf uitgeprobeerd en zijn zeer tevreden met de resultaten. We merkten een aanzienlijke verbetering in ons slaapcomfort en hadden minder last van drukpunten en rugklachten. Bovendien is de topper zeer geschikt voor gevoelige slapers, dankzij de hypoallergene en goed ventilerende bamboevezelhoes.

120 nachten proefslapen en 15 jaar garantie

Hypnia biedt 120 nachten proefslapen aan, zodat je zelf kunt ervaren of de Bamboe Topper de juiste keuze is. Mocht je binnen deze periode niet overtuigd zijn, dan haalt Hypnia de topper gratis op en krijg je je geld terug. Daarnaast biedt het bedrijf een indrukwekkende garantie van 15 jaar op hun matrassen, wat aantoont dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Gratis bezorging en retour in Nederland en België

Hypnia zorgt voor een zorgeloze aankoopervaring door gratis bezorging en retour aan te bieden in Nederland en België. Je artikelen worden binnen 48 uur verzonden en geleverd van maandag tot en met zaterdag, tussen 9u en 18u.

Hypnia

De Hypnia Bamboe Topper biedt een ongekend ligcomfort, dankzij de unieke dikte, extra zachtheid en geavanceerde samenstelling. Onze ervaringen zijn zeer positief en we raden dit product aan voor iedereen die op zoek is naar een betere nachtrust. Met de 120 nachten proefslapen, 15 jaar garantie en gratis bezorging en retour in Nederland en België, is de Hypnia Bamboe Topper een risicovrije investering in je slaapcomfort.

Vorig Artikel