Wat voor matrastoppers vind je in hotels?


hotel-matrastopper

Een goede nachtrust is van essentieel belang tijdens je verblijf in een hotel. Hotels willen hun gasten graag een extra comfortabele ervaring bieden en daarom bieden ze vaak matrastoppers aan.

Matrastoppers zijn extra lagen bovenop het matras, die voor extra comfort en ondersteuning zorgen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten matrastoppers die je in hotels kunt vinden.

Onze top 5

ToppersVoor wie? Waarom?Prijs 90x200Prijs 180x200KortingscodeOnze Review
1. Hypnia BamboeIedereen!
Traagschuim
170,00305,00MATRAS6REVIEW
2. Hypnia PremiumVerkoeling235,00379,00MATRAS6REVIEW
3. Morningstar AeroZachtheid223,00344,00MATRASKOPEN10REVIEW
4. Emma DiamondDikte229,50399,50REVIEW
5. Hypnia EssentialGoedkoopste109,00
175,00MATRAS6REVIEW

De 10 beste toppers van 2023 getest!

Dons

Een donzen matrastopper zorgt voor extra zachte ondersteuning. Het dons past zich aan aan de vorm van je lichaam en biedt daardoor extra comfort tijdens het slapen. Daarnaast houdt dons de warmte vast, waardoor je het tijdens de koude wintermaanden extra warm hebt.

Traagschuim

Een matrastopper van traagschuim biedt optimale ondersteuning van je lichaam. Het materiaal past zich aan de vorm van je lichaam aan en biedt daardoor extra comfort tijdens het slapen. Daarnaast vermindert traagschuim de druk op je gewrichten en spieren, waardoor je uitgerust wakker wordt.

Latex

Een matrastopper van latex is ideaal voor mensen met allergieën. Latex is van nature hypoallergeen en biedt daardoor een schone en gezonde slaapomgeving. Daarnaast biedt een latex matrastopper extra ondersteuning en voorkomt het dat je doorzakt.

Veren

Een matrastopper van veren biedt extra ondersteuning en is ideaal voor mensen die van een stevig matras houden. Veren passen zich aan aan de vorm van je lichaam en bieden daardoor extra comfort tijdens het slapen. Daarnaast zorgen veren voor extra ventilatie, waardoor je het tijdens warme zomernachten extra koel hebt.

Gel

Een matrastopper van gel biedt extra verkoeling tijdens warme zomernachten. Het materiaal past zich aan de vorm van je lichaam aan en biedt daardoor extra comfort tijdens het slapen. Daarnaast biedt gel extra ondersteuning aan je gewrichten en spieren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar extra comfort tijdens je verblijf in een hotel, dan zijn matrastoppers zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Of je nu kiest voor dons, traagschuim, latex, veren of gel, een matrastopper biedt extra comfort en ondersteuning tijdens het slapen. Let bij het boeken van een hotelkamer goed op welk type matrastopper er wordt aangeboden en kies de topper die het beste bij jouw slaapwensen past.

Vorig Artikel