Review: Emma Flip Topper


Emma Flip Topper
 • Materiaal: HRX Schuim en ademend en adaptieve Airgocell® schuim
 • Dikte: 5 cm (2 lagen)
 • Prijs (180×200): 239,40 euro

Afmetingen Emma Flip Topper

Afmetingen Emma Flip Topper

Keuze tussen stevig en zacht toegevoegd comfort

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezonde levensstijl. De Emma Flip Topper biedt een unieke ervaring met keuze tussen stevig en zacht toegevoegd comfort. Met de ergonomische steun en verlenging van de levensduur van je matras, kan deze topper je slaapervaring verbeteren. In dit artikel zullen we de kenmerken, voordelen, nadelen en onze eigen ervaringen met de Emma Flip Topper bespreken.

Een 2-delige topper met HRX en Airgocell® schuim en afritsbare hoes

De Emma Flip Topper is opgebouwd uit twee delen, waarvan de ene zijde steviger aanvoelt dan de andere. Het is gemaakt van HRX schuim en ademend en adaptief Airgocell® schuim voor ventilatie en warmteregulatie. De afritsbare hoes is wasbaar en bestaat uit 98% polyester en 2% elastaan.

De topper is slechts 5 cm dik en geschikt voor verschillende maten bedden.

Voordelen: Keuze tussen stevig en zacht, ergonomische steun en verlengde levensduur

 1. Dubbele keuze: Met de mogelijkheid om te kiezen tussen een steviger of zachter gevoel, kun je jouw persoonlijke slaapervaring aanpassen.
 2. Ergonomische steun: De Flip Topper biedt extra steun aan je lichaam, waardoor je wervelkolom mooi uitgelijnd blijft in elke slaaphouding.
 3. Verlengde levensduur: Door de topper bovenop je matras te plaatsen, verleng je de levensduur van je matras en bespaar je kosten op de lange termijn.
 4. Verminderd woelen en draaien: De topper vermindert het woelen en draaien door de extra veerkracht en lage draaiweerstand.
 5. Ventilatie en warmteregulatie: De topper is gemaakt van ademend en adaptief Airgocell® schuim voor ventilatie en warmteregulatie tijdens het slapen.

Nadelen: Erg Dun

Deze Emma topper is slechts 5 centimeter dik. Dit is voor een goede topper erg dun.

Emma staat bekend om de lagen van matrassen en toppers te verdunnen, puur om de kosten.

Het is moeilijk om specifieke informatie te vinden over de levensduur van de Emma Flip Topper. Het is bekend dat het de levensduur van je matras verlengt, maar het is niet duidelijk hoe lang de topper zelf meegaat.

Alternatieven van de Emma Flip Topper

ToppersVoor wie? Waarom?Prijs 90x200Prijs 180x200KortingscodeOnze Review
1. Hypnia BamboeIedereen!
Traagschuim
170,00305,00MATRAS6REVIEW
2. Hypnia PremiumVerkoeling235,00379,00MATRAS6REVIEW
3. Morningstar AeroZachtheid223,00344,00MATRASKOPEN10REVIEW
4. Emma DiamondDikte229,50399,50REVIEW
5. Hypnia EssentialGoedkoopste109,00
175,00MATRAS6REVIEW

De 10 beste toppers van 2023 getest!

Onze ervaringen: Een unieke slaapervaring met optimale ondersteuning

We hebben de Emma Flip Topper getest en waren niet onder de indruk van de keuze tussen stevig en zacht gevoel. Je merkt weinig verschil als je de topper omkeert.

De topper biedt wel ondersteuning en de afritsbare hoes maakt het gemakkelijk om schoon te maken. We merkten ook dat het onze slaap verbeterde door de verminderde draaiweerstand en de ventilatie van het Airgocell® schuim.

Conclusie

De Emma Flip Topper zorgt voor een betere slaapervaring. De keuze tussen stevig en zacht gevoel en ergonomische steun is minimaal.

Deze Emma Topper verlengt ook de levensduur van je matras en verbetert de ventilatie tijdens het slapen. Hoewel er geen specifieke informatie beschikbaar is over de levensduur van de topper, waren onze eigen ervaringen zeer positief.

Met de 100 nachten proefslapen, gratis levering en retour en 10 jaar garantie, kun je de Emma Flip Topper zonder zorgen uitproberen en genieten van de beste nachtrust ooit.

Bron: Emma Sleep

Beschrijving van de Emma Flip Topper: De Emma Flip Topper is een matrastopper die bovenop je huidige matras geplaatst kan worden. De topper heeft twee zijden met verschillende eigenschappen om aan individuele slaapvoorkeuren te voldoen. Eén zijde is stevig en gemaakt van HRX Supreme foam, dat gerichte ondersteuning biedt op de juiste drukpunten van het lichaam. Aan de andere zijde vinden we het ultra-ademende Airgocell® foam en een vochtafvoerende UltraDry tijk, die samen zorgen voor ventilatie en de juiste temperatuurregulatie gedurende de nacht. Hierdoor wordt gezorgd voor een comfortabele slaapervaring, zelfs als partners verschillende voorkeuren hebben qua matrasstevigheid.

Voordelen van de Emma Flip Topper:

 1. Tweezijdig gebruik: Het grootste voordeel van de Emma Flip Topper is de mogelijkheid om beide zijden te gebruiken. Dit biedt de gebruiker de keuze tussen de stevige zijde voor extra ondersteuning en de zachte zijde voor meer comfort, afhankelijk van individuele voorkeuren.
 2. Ventilatie en vochtregulatie: De topper is uitgerust met een ventilerende tijk die optimale vochtregulatie faciliteert. Dit zorgt voor een koel en droog slaapklimaat, zelfs tijdens warme nachten, wat bijdraagt aan een betere nachtrust.
 3. Betrouwbaar merk: Emma Sleep is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen voor hun producten en staan garant voor uitstekende klantenservice en garantievoorwaarden.
 4. 100 dagen proefslapen: Een groot voordeel is dat de Emma Flip Topper geleverd wordt met een proefperiode van 100 dagen. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om het product uitvoerig te testen en te beoordelen of het aan hun verwachtingen voldoet. Als het niet bevalt, kan het product zonder extra kosten worden geretourneerd.

Nadelen van de Emma Flip Topper:

 1. Prijs: Een nadeel dat genoemd moet worden is de prijs van de Emma Flip Topper. Deze ligt hoger in vergelijking met andere matrastoppers op de markt. Dit kan een struikelblok zijn voor mensen met een beperkt budget. Echter, het is belangrijk om te realiseren dat investeren in een goede nachtrust op lange termijn zijn waarde kan bewijzen.

Samenvatting: Al met al is de Emma Flip Topper een uitstekende oplossing voor diegenen die worstelen met hun huidige matras en slaapproblemen ervaren. De tweezijdige functionaliteit stelt gebruikers in staat om te variëren tussen een stevige en zachte zijde, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. De ventilatie en vochtregulatie dragen bij aan een optimale slaapomgeving. Bovendien heeft het merk Emma Sleep zich bewezen als betrouwbaar met een goede klantenservice en garantievoorwaarden. Het enige echte nadeel is de hogere prijs in vergelijking met alternatieve matrastoppers. Desalniettemin, wanneer men de investering doet in een goede nachtrust en comfort, kan de prijs gerechtvaardigd zijn.

Vorig Artikel