De Beste Toppers van 2023

Toppers getest

We begrijpen dat het vinden van het juiste topper kan leiden tot een betere nachtrust en een meer verkwikkende start van de dag. Daarom hebben we deze gids samengesteld om u te helpen bij het kiezen van het beste topper voor uw behoeften.

In deze gids zullen we ons concentreren op de 10 best geteste toppers.

Eerst geven we een top 5 van populaire toppers. Daarna vermelden we nog 5 speciale toppers.

Top 5 populaire toppers

ToppersVoor wie? Waarom?Prijs 90x200Prijs 180x200KortingscodeOnze Review
1. Hypnia BamboeIedereen!
Traagschuim
170,00305,00MATRAS6REVIEW
2. Hypnia PremiumVerkoeling235,00379,00MATRAS6REVIEW
3. Morningstar AeroZachtheid223,00344,00MATRASKOPEN10REVIEW
4. Emma DiamondDikte229,50399,50REVIEW
5. Hypnia EssentialGoedkoopste109,00
175,00MATRAS6REVIEW

Samenvatting Beste Topper 2023

 1. Beste Topper Overall: Hypnia Bamboe Topper
 2. Verkoelende Topper: Hypnia Premium
 3. Zachtste Topper: Morningstar Aero
 4. Emma Topper (helaas wordt deze uit de top 5 gehaald)
 5. Goedkoopste Topper: Hypnia Essential

Top 5 toppers

Testen van de toppers

Onze slaapspecialist Els en haar vrienden hebben het afgelopen jaar de 10 populairste topdekmatrassen uitgetest om er achter te komen dat de beste topper niet altijd de duurste is.

Waar testen we de toppers op?

In onze topper test is gekeken naar:

 1. Materiaal: Hoe is de kwaliteit? Is het natuurlijk? Hoe voelt het aan?
 2. Dikte: Geeft de topper het juiste comfort en/of stevigheid? Hoe goed voel je het matras?
 3. Hardheid: Is er meer comfort of ondersteuning? Voor wie is de topper het meest geschikt?
 4. Vochtregulerend vermogen: Kan e topper 20% vocht opnemen? Welke materialen zijn geschikt hiervoor?
 5. Levensduur: Hoe is de kwaliteit? Hoe lang gaat de topper waarschijnlijk mee?
 6. Prijs: Is de topper zijn geld waard? Hoe is dit in vergelijking met andere toppers?
 7. Prijs-Kwaliteit: Hoe scoort het matras als je de kwaliteit met de prijs vergelijkt?
 8. Overige zaken: Kan je proefslapen? Niet goed, geld terug? Hoeveel jaar garantie? Hoe is de klantenservice?

Beste Topper

Kiezen van de beste topper voor jou

Een topdekmatras, ook wel bekend als een topper, is een dunne matras die bovenop uw bestaande matras wordt geplaatst. Het doel van een topdekmatras is om extra comfort toe te voegen aan uw bestaande matras en om eventuele drukpunten te verminderen die u mogelijk ervaart tijdens het slapen.

Iedereen vind andere zaken belangrijk. Dit heeft ook te maken met het doel van je keuze.

Daarom geven we bij elke topper duidelijk aan wat de reden is om die beste topper te kopen.

De voordelen van een topdekmatras

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een topdekmatras.

 • Ten eerste kan een topdekmatras de levensduur van uw bestaande matras verlengen door het te beschermen tegen slijtage en vlekken.
 • Ten tweede kan een topdekmatras extra comfort bieden, waardoor uw slaapervaring wordt verbeterd.
 • Ten slotte kan een topdekmatras helpen om eventuele drukpunten te verminderen die u mogelijk ervaart tijdens het slapen, wat kan bijdragen aan een betere nachtrust.

Al onze best geteste toppers van 2023

Hieronder vind je 10 goede toppers. Ze staan in onze top 10 om diverse redenen.

Onze testers beoordelen en leggen uit:

#1 Hypnia Bamboe Topper: Perfecte Nachtrust met Warmte-Regulerend Traagschuim

Beste Prijs-Kwaliteit Topper

(Nadeel: levering kan 3 dagen duren)

Lees nu onze uitgebreide review Hypnia Bamboe Topper!

Bamboe Topper van Hypnia

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor een gezonde levensstijl. Het vinden van de juiste topper kan het verschil maken tussen een goede en slechte nachtrust.

Hypnia biedt met hun Bamboe Topper een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, ondersteunende en ademende topper.

In deze test nemen we de Hypnia Bamboe Topper onder de loep en ontdekken we de voordelen en nadelen van deze topper.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

nummer 1 bamboe topper

1. Wat is een Hypnia Bamboe Topper?

Een Hypnia Bamboe Topper is een topper gemaakt van warmte-regulerend traagschuim en bedekt met een bamboe hoes. Het traagschuim vormt zich naar het lichaam van de slaper en biedt ondersteuning op de drukpunten. De bamboe hoes is hypoallergeen en luchtdoorlatend, waardoor vocht en hitte geen kans krijgen om zich op te bouwen.

2. Voordelen van een Hypnia Bamboe Topper

2.1 Perfecte temperatuur en vochtregulatie

Een van de grootste voordelen van de Hypnia Bamboe Topper is de warmte-regulerende werking van het traagschuim en de luchtdoorlatende bamboe hoes. Hierdoor blijft de temperatuur op het bed aangenaam en wordt vocht afgevoerd, zodat het bed niet klam aanvoelt.

2.2 Ondersteuning op drukpunten

Het traagschuim van de Hypnia Bamboe Topper vormt zich naar het lichaam van de slaper en biedt ondersteuning op de drukpunten. Hierdoor kunnen pijnlijke plekken, zoals de schouders en heupen, beter ontlast worden en wordt de slaapervaring comfortabeler.

2.3 Geschikt voor elk seizoen

Dankzij de warmte-regulerende werking van het traagschuim en de luchtdoorlatende bamboe hoes is de Hypnia Bamboe Topper geschikt voor elk seizoen. In de winter houdt het traagschuim warmte vast en in de zomer wordt hitte afgevoerd, zodat de slaper altijd op de juiste temperatuur ligt.

2.4 120 nachten proefslapen

Een ander voordeel van de Hypnia Bamboe Topper is dat je deze 120 nachten kunt uitproberen. Zo heb je ruim de tijd om te ontdekken of de topper bij jou past en kun je deze eventueel terugsturen als dat niet het geval is.

2.5 Wasbare antislip hoes

De bamboe hoes van de Hypnia Bamboe Topper is wasbaar, zodat deze gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast heeft de hoes een antislip onderkant, zodat de topper niet verschuift tijdens het slapen.

2.6 Beschikbaar in alle veelvoorkomende maten

De Hypnia Bamboe Topper is verkrijgbaar in alle veelvoorkomende maten, zodat deze op vrijwel elk bed past.

2.7 Unieke 8cm dikte

De Hypnia Bamboe Topper heeft een unieke dikte van 8cm, waardoor deze extra comfortabel aanvoelt en het slaapoppervlak verhoogt.

2.8 Super comfortabel

Dankzij de combinatie van het warmte-regulerende traagschuim en de luchtdoorlatende bamboe hoes voelt de Hypnia Bamboe Topper super comfortabel aan. De topper vormt zich naar het lichaam van de slaper en biedt de juiste ondersteuning op de drukpunten.

3. Nadelen van een Hypnia Bamboe Topper

Herstellen na openen

Een nadeel van de Hypnia Bamboe Topper is dat deze na het openen even de tijd nodig heeft om volledig te herstellen. Het kan dus zijn dat de topper de eerste paar dagen nog niet op volle dikte is.

4. Onze ervaringen met de Hypnia Bamboe Topper

Wij hebben de Hypnia Bamboe Topper zelf uitgeprobeerd en zijn erg tevreden over deze topper. Het traagschuim past zich goed aan aan de vorm van ons lichaam en biedt optimale ondersteuning. We hebben gemerkt dat we dieper slapen en minder last hebben van rugpijn. Bovendien is de topper lekker dik en voelt het luxe aan.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

5. Conclusie

De Hypnia Bamboe Topper is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, ondersteunende en ademende topper. Het warmte-regulerende traagschuim en de luchtdoorlatende bamboe hoes zorgen voor een perfect slaapklimaat en de topper biedt ondersteuning op de drukpunten. Daarnaast heeft de topper diverse handige eigenschappen, zoals de wasbare antislip hoes en de mogelijkheid om 120 nachten proef te slapen.

6. Veelgestelde vragen

 1. Is de Hypnia Bamboe Topper geschikt voor elk type bed? Ja, de Hypnia Bamboe Topper is verkrijgbaar in alle veelvoorkomende maten en past dus op vrijwel elk type bed.
 2. Is de bamboe hoes van de Hypnia Bamboe Topper wasbaar? Ja, de bamboe hoes is wasbaar en daardoor gemakkelijk schoon te houden.
 3. Moet ik de Hypnia Bamboe Topper omdraaien? Nee, dankzij het vormende traagschuim hoeft de topper niet omgedraaid te worden.
 4. Hoe lang duurt het voordat de Hypnia Bamboe Topper volledig hersteld is na het openen? De topper heeft ongeveer 24-48 uur nodig om volledig te herstellen na het openen.
 5. Wat is de kortingscode voor de Hypnia Bamboe Topper? De kortingscode voor 6% EXTRA korting op de Hypnia Bamboe Topper is MATRAS6.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

#2 Hypnia Premium Topper: Perfecte Nachtrust door extra verkoeling

Beste verkoelende topper

(Nadeel: levering kan 3 dagen duren)

Lees nu onze uitgebreide review Hypnia Premium Topper!

3 lagen van Hypnia Topper

Optimale nachtrust is van vitaal belang voor een gezonde levensstijl. De keuze van de juiste topper kan het verschil maken tussen een rustgevende en onrustige slaapervaring.

De Hypnia Premium Topper biedt een verkwikkende slaapoplossing met zijn drielagige ontwerp, verrijkt met verkoelende castorolie.

Deze topper biedt twee comfortlagen waardoor je de mogelijkheid hebt om je matras op maat te leggen. Met een indrukwekkende dikte van 7 cm, inclusief een traagschuimlaag, is deze topper een weldaad voor je slaapcomfort.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

1. Wat is een Hypnia Premium Topper?

De Hypnia Premium Topper is opgebouwd uit warmte-regulerend traagschuim en gehuld in een bamboe hoes. Het traagschuim vormt zich naar je lichaam, gericht op drukpunten voor optimale ondersteuning. De bamboe hoes, hypoallergeen en luchtdoorlatend, zorgt voor een frisse slaapomgeving door vocht en warmte effectief af te voeren.

2. Voordelen van een Hypnia Premium Topper

2.1 Perfecte temperatuur en vochtregulatie

Een pluspunt van de Hypnia Premium Topper is de geavanceerde warmte-regulerende eigenschap van het traagschuimin combinatie met castorolie.

Hierdoor blijft het bed aangenaam koel van temperatuur en wordt vocht moeiteloos afgevoerd, waardoor vochtigheid tot het verleden behoort.

2.2 Ondersteuning op drukpunten

Het traagschuim van de Hypnia Premium Topper past zich subliem aan jouw contouren aan, en verlicht drukpunten. Dit leidt tot een verminderde druk op pijnpunten zoals schouders en heupen, wat resulteert in een onvergelijkbaar comfortabele slaapervaring.

2.3 Geschikt voor elk seizoen

Dankzij de effectieve warmteregulatie van het traagschuim en de ventilerende bamboe hoes is de Hypnia Premium Topper ideaal voor elk seizoen. Tijdens de winter houdt het traagschuim warmte vast, terwijl het in de zomer hitte afvoert, zodat je altijd geniet van een optimale slaaptemperatuur.

2.4 120 nachten proefslapen

Een extra voordeel van de Hypnia Premium Topper is de mogelijkheid om deze 120 nachten uit te proberen. Dit ruime proefslapen geeft je alle tijd om te ervaren of de topper aan jouw wensen voldoet. Als dat niet het geval is, kun je hem gewoon retourneren.

2.5 Wasbare antislip hoes

De wasbare bamboe hoes van de Hypnia Premium Topper maakt onderhoud eenvoudig. De toevoeging van een antislip onderkant houdt de topper op zijn plaats tijdens je slaap.

2.6 Beschikbaar in alle veelvoorkomende maten

De Hypnia Premium Topper is verkrijgbaar in verschillende gangbare maten, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elk bed.

2.7 Unieke 7 cm dikte

De buitengewone 7 cm dikte van de Hypnia Premium Topper voegt 3 extra lagen van luxe comfort toe aan je slaapervaring.

2.8 Super comfortabel

De uitmuntende combinatie van warmte-regulerend traagschuim en de luchtige bamboe hoes creƫert een ongeƫvenaard comfort in de Hypnia Premium Topper. Hij past zich perfect aan je lichaam aan en biedt ideale ondersteuning op de drukpunten.

3. Nadelen van een Hypnia Premium Topper

Herstellen na openen

Een aandachtspunt van de Hypnia Premium Topper is dat hij enige tijd nodig heeft om volledig te herstellen na het uitpakken. Gedurende de eerste dagen kan het zijn dat de topper nog niet zijn maximale dikte heeft bereikt.

4. Onze ervaringen met de Hypnia Bamboe Topper

We hebben de Hypnia Premium Topper zelf getest en zijn zeer tevreden over de resultaten. Het traagschuim past zich uitmuntend aan onze lichaamsvorm aan, biedt voortreffelijke ondersteuning en resulteert in een diepere slaap met minder rugklachten. Daarbij draagt de royale dikte bij aan een weelderige, luxe ervaring.

5. Conclusie

De Hypnia Premium Topper is de perfecte aanvulling voor wie zoekt naar een comfortabele, ondersteunende en ademende topper. Dankzij het geavanceerde traagschuim en de ventilerende bamboe hoes wordt een ideaal slaapklimaat gecreƫerd, terwijl drukpunten optimaal worden ontzien. Voeg hier praktische eigenschappen zoals de wasbare antislip hoes en 120 dagen proefslapen aan toe, en de keuze is duidelijk.

6. Veelgestelde vragen

 1. Is de Hypnia Premium Topper geschikt voor diverse bedtypen? Ja, de Hypnia Premium Topper is verkrijgbaar in diverse maten en past dus op vrijwel elk type bed.
 2. Kan de hoes van de Hypnia Premium Topper gewassen worden? Ja, de bamboe hoes is wasbaar, wat het onderhoud vergemakkelijkt.
 3. Kan je de Hypnia Premium Topper omdraaien? Ja, dit is een groot voordeel. Zo bepaal je zelf hoe je het lekkerst kan liggen.
 4. Hoe lang duurt het voordat de Hypnia Premium Topper volledig hersteld is na het uitpakken? Na het uitpakken heeft de topper ongeveer 24-48 uur nodig om volledig op dikte te komen.
 5. Wat is de kortingscode voor de Hypnia Premium Topper? De kortingscode voor 6% korting op de Hypnia Premium Topper is MATRAS6.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 26% korting!

Nu -26% met MATRAS6

#3 MorningStar Matras Topper: De perfecte toevoeging aan je slaapervaring

Beste ZACHTE (en betaalbare) Topper

(Nadeel: iets te zacht als je van echt hard houdt)

Lees nu onze uitgebreide review Morninstar Topper!

Morningstar Topper

Als je op zoek bent naar een manier om je slaapervaring te verbeteren, dan is de MorningStar Matras Topper misschien wel iets voor jou. Deze topper is gemaakt van Naturalis foam en biedt niet alleen comfort, maar ook een goede temperatuurregulatie en duurzaamheid. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de eigenschappen van deze matras topper en waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw slaapbehoeften.

 • Unieke kortingscode: MATRASKOPEN10

Let op: Nu met 40% korting: gebruik MATRASKOPEN10

Inleiding

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond leven. Het hebben van een comfortabel bed kan hier een grote rol in spelen. Een matras topper kan je matras verbeteren en je slaapervaring nog beter maken. In dit artikel bespreken we de MorningStar Matras Topper en waarom het een goede keuze kan zijn.

1. Eigenschappen van de MorningStar Matras Topper

De MorningStar Matras Topper is gemaakt van Naturalis foam. Dit materiaal biedt een goede temperatuurregulatie, wat betekent dat het niet te warm of te koud zal zijn tijdens het slapen. Het materiaal is ook erg zacht en zorgt ervoor dat je lekker in je bed wegzakt.

De topper is ontworpen en gemaakt in Nederland, wat betekent dat het een 100% Nederlands product is. Dit is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook voor het milieu. Doordat er minder transport nodig is, wordt er minder CO2 uitgestoten.

2. Voordelen van de MorningStar Matras Topper

2.1 Comfortabel

De MorningStar Matras Topper biedt een ongeƫvenaard comfort tijdens het slapen. Het zachte Naturalis foam zorgt ervoor dat je lekker in je bed wegzakt en de elastieken hoeken zorgen ervoor dat de topper op zijn plaats blijft.

2.2 100% Nederlands product

De MorningStar Matras Topper is een 100% Nederlands product, ontworpen en gemaakt in Nederland. Dit betekent dat je een lokaal geproduceerd product koopt en daarmee de lokale economie ondersteunt.

2.3 Hoogwaardige kwaliteit

De MorningStar Matras Topper is van hoogwaardige kwaliteit. Het Naturalis foam zorgt voor een goede temperatuurregulatie en duurzaamheid.

2.5 Veel lovende reviews

De MorningStar Matras Topper heeft veel lovende reviews ontvangen van tevreden klanten. Deze reviews bevestigen de kwaliteit en het comfort van de topper.

2.6 Duurzaam

Doordat de topper in Nederland wordt gemaakt en er minder transport nodig is, is het een duurzame keuze. Daarnaast biedt het Naturalis foam een goede duurzaamheid en gaat het lang mee.

2.7 Eenvoudig om je matras te binden met elastieken hoeken

De MorningStar Matras Topper is eenvoudig om op je matras te binden dankzij de elastieken hoeken. Hierdoor blijft de topper op zijn plaats en hoef je je geen zorgen te maken dat deze verschuift.

2.8 Goede vocht en temperatuurregulatie

Het Naturalis foam biedt een goede vocht en temperatuurregulatie. Hierdoor blijft je lichaam droog en op de juiste temperatuur tijdens het slapen, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

2.9 Beschermt je matras

De MorningStar Matras Topper beschermt je matras tegen slijtage en vuil. Hierdoor gaat je matras langer mee en hoef je deze minder snel te vervangen.

3. Nadelen van de MorningStar Matras Topper

3.1 Te zacht voor mensen die houden van een hard matras

Als je van een hard matras houdt, dan kan de MorningStar Matras Topper te zacht zijn voor jouw smaak. Het Naturalis foam is namelijk erg zacht en zorgt ervoor dat je lekker in je bed wegzakt.

4. Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om je slaapervaring te verbeteren, dan kan de MorningStar Matras Topper een goede keuze zijn. De topper biedt comfort, goede temperatuurregulatie en duurzaamheid. Daarnaast is het een 100% Nederlands product en biedt het elastieken hoeken om de topper op zijn plaats te houden. Het enige nadeel is dat het te zacht kan zijn voor mensen die van een hard matras houden. Over het algemeen is de MorningStar Matras Topper echter een goede keuze voor een goede nachtrust.

 • Unieke kortingscode: MATRASKOPEN10

Let op: Nu met 40% korting: gebruik MATRASKOPEN10

5. FAQ ‘s

 1. Hoe maak ik de MorningStar Matras Topper schoon?
 • De MorningStar Matras Topper kan gereinigd worden met een stofzuiger of een vochtige doek.
 1. Hoe lang gaat de MorningStar Matras Topper mee?
 • De MorningStar Matras Topper heeft een goede duurzaamheid en gaat lang mee, afhankelijk van het gebruik.
 1. Kan ik de MorningStar Matras Topper retourneren als ik niet tevreden ben?
 • Ja, als je niet tevreden bent met de MorningStar Matras Topper dan kun je deze binnen 100 dagen retourneren.
 1. Is de MorningStar Matras Topper geschikt voor alle matrassen?
 • Ja, de MorningStar Matras Topper is geschikt voor alle matrassen dankzij de elastieken hoeken die ervoor zorgen dat deze op zijn plaats blijft.
 1. Wat is de korting met de kortingscode?
 • Met de exclusieve kortingscode MATRASKOPEN10 maar liefst 40% korting.

Let op: Nu met 40% korting: gebruik MATRASKOPEN10 

#4 Emma Diamond Topper: Uitgebreide beoordeling en ervaringen

Beste Dikke Topper.

(Nadeel: hoge prijs. Topper 180×200: 749 euro. Nu wel met 50% korting!)

Lees nu onze uitgebreide review Emma Diamond Topper!

Ben je op zoek naar een topper om je oude matras op te frissen en het slaapcomfort te verbeteren? Dan is de Emma Diamond Topper wellicht een interessante optie voor jou. In deze uitgebreide beoordeling geven we je alle informatie die je nodig hebt over deze topper, inclusief voordelen en nadelen en onze eigen ervaringen.

 Emma Diamond Topper

1. Wat is de Emma Diamond Topper?

De Emma Diamond Topper is een premium topper van het bekende merk Emma Sleep. Deze topper is gemaakt van Emma’s Diamond Degree koudschuim en is daarmee Ć©Ć©n van de dikste toppers verkrijgbaar. De topper biedt maximaal comfort en optimale ondersteuning, waardoor rugpijn voorkomen wordt en je lichaam in een gezonde houding ligt.

2. Voordelen van de Emma Diamond Topper

De Emma Diamond Topper biedt verschillende voordelen, waaronder:

2.1 Geschikt voor alle slaaphoudingen

De topper is geschikt voor zij-, rug- en buikslapers. Het koudschuim past zich aan aan de vorm van je lichaam, waardoor je altijd in een gezonde houding ligt.

2.2 Diepere slaap

De Emma Diamond Topper zorgt voor een diepere slaap doordat het koudschuim drukpunten op je lichaam vermindert. Hierdoor slaap je rustiger en word je uitgerust wakker.

2.3 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Hoewel de Emma Diamond Topper duurder is dan sommige andere toppers, biedt het wel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De topper gaat minimaal 10 jaar mee en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van je slaapcomfort.

2.4 Gratis levering en retour

Bij Emma Sleep profiteer je van gratis levering en retour.

Bovendien mag je de topper 100 nachten proefslapen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

3. Nadelen van de Emma Diamond Topper

Hoewel de Emma Diamond Topper veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen, waaronder:

3.1 Hogere prijs

De Emma Diamond Topper is duurder dan sommige andere toppers, vooral wanneer deze niet in de aanbieding is. Dit kan een nadeel zijn voor mensen met een beperkt budget.

4. Onze ervaringen met de Emma Diamond Topper

Wij hebben de Emma Diamond Topper zelf uitgeprobeerd en zijn erg tevreden over deze topper. Het koudschuim past zich goed aan aan de vorm van ons lichaam en biedt optimale ondersteuning. We hebben gemerkt dat we dieper slapen en minder last hebben van rugpijn. Bovendien is de topper lekker dik en voelt het luxe aan.

5. Kortingscode voor de Emma Diamond Topper

Als lezer van Toppers Matras profiteer je van een exclusieve kortingscode voor de Emma Diamond Topper. Momenteel met 50% korting.

#5 Hypnia Essential: goedkope kwaliteit

Goedkoopste kwalitatieve topper

Lees nu onze uitgebreide review Hypnia Essential!

Goedkoopste topper

De goedkoopste topper van Hypnia, met redelijk comfort.

Met onze kortingscode MATRAS6 nu met 36% korting!

Laagste prijs: 93,06 euro.

Goedkoopste topper + extra korting

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 36% korting!

Nu -36% met MATRAS6

Laagste Prijs Garantie

Voor de meest gangbare maat 180×200 betaal je slechts 175 euro.

1. Wat is de Essential Topper van Hypnia?

Een kwalitatief hoogwaardige nachtrust is van onschatbare waarde voor een gezonde levensstijl. De keuze van de juiste topper kan het verschil maken tussen een rustgevende en onrustige slaapervaring.

De Hypnia Essential Topper, de meest betaalbare optie in het assortiment, biedt toch een uitstekende slaapoplossing. Met een slanke dikte van 5 centimeter en een tweelaags ontwerp met fris traagschuim, is deze topper ontworpen om te voldoen aan je slaapbehoeften.

Goedkoop EN kwaliteit

De Hypnia Essential Topper is opgebouwd uit een celstructuur traagschuim en doordrenkt met bamboe houtskool. Dit innovatieve ontwerp reguleert op doeltreffende wijze de lichaamswarmte en biedt tevens de voordelen van bamboe houtskool. Deze topper is ontworpen om jouw slaapervaring te verbeteren zonder je budget te belasten.

2. Voordelen van de Hypnia Essential Topper

Naast de prijs heeft de Essential ook andere voordelen.

2.1 Temperatuurregulatie en geurabsorptie

De Hypnia Essential Topper onderscheidt zich door zijn vermogen om lichaamswarmte effectief te reguleren. Het traagschuim met celstructuur zorgt voor een optimale luchtstroom, terwijl de bamboe houtskool geuren absorbeert en de lucht zuivert. Hierdoor geniet je van een aangename slaapomgeving zonder overmatige warmte of geurtjes.

2.2 Betaalbaar comfort

Ondanks zijn betaalbare prijs biedt de Hypnia Essential Topper nog steeds een verrassend niveau van comfort. Het traagschuim past zich aan je lichaam aan en biedt de nodige ondersteuning voor een goede nachtrust.

2.3 Handig formaat

Met een dikte van 5 centimeter past de Hypnia Essential Topper moeiteloos op je bestaande matras, zonder het gevoel van overmatige hoogte toe te voegen.

2.4 Zuiverdere lucht

Dankzij de bamboe houtskool heeft de Hypnia Essential Topper de eigenschap om geurtjes te absorberen en de lucht te zuiveren, wat bijdraagt aan een frisse en comfortabele slaapomgeving.

3. Overwegingen bij de Hypnia Essential Topper

Ondanks zijn vele voordelen moet worden opgemerkt dat de Hypnia Essential Topper een minder dikke toplaag heeft in vergelijking met andere modellen. Dit kan invloed hebben op de mate van ondersteuning en comfort die je zoekt.

4. Onze Ervaring met de Hypnia Essential Topper

We hebben de Hypnia Essential Topper zelf getest en waren aangenaam verrast door de geboden kwaliteit voor de prijs. Hoewel de topper dunner is dan sommige andere modellen, biedt hij toch een redelijk niveau van comfort en temperatuurregulatie.

5. Conclusie

De Hypnia Essential Topper is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare slaapverbetering. Met zijn slimme combinatie van celstructuur traagschuim en bamboe houtskool biedt hij temperatuurregulatie en geurabsorptie zonder het budget te overbelasten.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 36% korting!

Nu -36% met MATRAS6

6. Veelgestelde Vragen

 • Is de Hypnia Essential Topper geschikt voor diverse bedtypen? Ja, de Hypnia Essential Topper is ontworpen om te passen op verschillende bedtypen en maten.
 • Kan de hoes van de Hypnia Essential Topper worden gewassen? Ja, dat kan op 60 graden.
 • Biedt de Hypnia Essential Topper dezelfde ondersteuning als de andere modellen? Hoewel de Hypnia Essential Topper dunner is, biedt hij toch een zekere mate van ondersteuning en comfort. Hij kan echter minder ondersteuning bieden dan dikkere modellen.
 • Wat is de prijs van de Hypnia Essential Topper? De prijs van de Hypnia Essential Topper varieert afhankelijk van de maat en eventuele kortingsaanbiedingen.
 • Wat is de kortingscode voor de Hypnia Essential Topper? De kortingscode voor 6% korting op de Hypnia Essential Topper is MATRAS6.

Gebruik nu onze kortingscode (MATRAS6) en krijg 36% korting!

Nu -36% met MATRAS6

 

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een topdekmatras?

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een topdekmatras:

 • Materiaal: topdekmatrassen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals traagschuim, latex, koudschuim en comfortschuim. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen, dus het is belangrijk om te bepalen welk materiaal het beste bij uw behoeften past.
 • Dikte: topdekmatrassen variĆ«ren in dikte van enkele centimeters tot meer dan tien centimeter. Over het algemeen geldt dat hoe dikker het topdekmatras, hoe meer comfort het biedt.
 • Grootte: zorg ervoor dat het topdekmatras dat u kiest, past op uw bestaande matras. Meet de afmetingen van uw matras voordat u een topdekmatras koopt.
 • Ventilatie: zorg ervoor dat het topdekmatras voldoende ventilatie heeft om de temperatuur tijdens het slapen op peil te houden.
 • Prijs: topdekmatrassen variĆ«ren in prijs van enkele tientjes tot enkele duizenden euro’s. Bepaal uw budget voordat u een topdekmatras koopt en zoek een topdekmatras dat past bij uw budget en uw behoeften.

Conclusie

Een topdekmatras kan een uitstekende manier zijn om extra comfort toe te voegen aan uw bestaande matras en om eventuele drukpunten te verminderen die u mogelijk ervaart tijdens het slapen. De zeven best geteste toppers die we hebben besproken, bieden allemaal uitstekende ondersteuning en comfort, evenals goede ventilatie en duurzaamheid. Bij het kopen van een topdekmatras is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals materiaal, dikte, grootte, ventilatie en prijs. Met deze gids hopen we u te hebben geholpen bij het vinden van het beste topdekmatras voor uw behoeften.

Veelgestelde vragen over de beste toppers

 1. Wat is het beste topdekmatras? Uit onze test blijkt dat de Hypnia Bamboe Topdekmatras het beste topmatras is. Deze topdekmatras is zacht en heeft een aangename stevigheid.
 2. Welke topper is geschikt bij rugklachten? Voor pijnklachten of rugklachten raden wij de Hypnia Premiuim Topper aan. Dit topmatras biedt optimale ondersteuning voor je lichaam.
 3. Wat is het beste materiaal voor een topmatras? Traagschuim is het beste materiaal voor een topmatras. Dit omdat een topper juist dat extra beetje comfort moet geven.
 4. Hoe lang gaat een topmatras mee? De gemiddelde levensduur van een topmatras is 2 tot 3 jaar, afhankelijk van het materiaal. Toppers van hoge dichtheid traagschuim en latex gaan langer mee. Ook dikkere en stevigere toppers slijten minder snel dan dunne en zachte varianten.
 5. Hoe dik moet een topmatras zijn? De dikte van een topmatras bepaalt het comfort. Voor een traagschuim topmatras raden we een dikte van 8 cm of meer aan.
 6. Wat is beter, een koudschuim of traagschuim topper? Mensen met gewrichts- of rugklachten kunnen het beste kiezen voor een traagschuim topdekmatras. Als je veel zweet, is een koudschuim topmatras met ventilerende werking geschikter. Koudschuim toppers zijn ook geschikt voor zwaardere personen vanwege de veerkracht.
 7. Hoeveel kost een topmatras? Er zijn topmatrassen in verschillende prijsklassen, maar voor goede kwaliteit moet je rekenen op een prijs tussen de 100 en 400 euro. Koudschuim toppers zijn vaak goedkoper dan 50 euro, terwijl traagschuim toppers tussen de 120 en 250 euro kosten. Latex toppers zijn over het algemeen duurder, tussen de 180 en 380 euro.
 8. Wat is het beste topmatras bij lage rugpijn? Bij lage rugpijn kan een topmatras dat meevormt met je ruggengraat helpen. Meestal zijn traagschuim en latex toppers geschikt. Daarom raden wij de HYpnia Bamboe topper aan.
 9. Waarom een topmatras op je bed? Een topmatras verbetert het comfort van een ouder matras. Met een topdekmatras kun je de hardheid van je onderliggende matras aanpassen en meer ondersteuning bieden. Veel mensen vinden het ook prettig om de naad tussen twee matrassen te overbruggen.
 10. Hoe maak je een topdekmatras schoon? Dit hangt af van het materiaal. Sommige toppers en hun overtrek kunnen in de wasmachine worden gewassen.